Certificat de la marca Ben fet!

Setembre,2018


Ben fet! Qualitat d’aquí és una marca que certifica l’origen i la traçabilitat dels productes i serveis catalans i en promociona el consum tant en l’àmbit nacional com internacional.

Certifica que els productes i els serveis que s’ofereixen son referents de qualitat.

Campanya de Participació i Mecenatge d’Althaia

Abril,2018


Difoprint participa com a empresa en accions que ajuden al desenvolupament econòmic i social amb una participació voluntària i oberta i un interès i preocupació social.

Hem col·laborat en la campanya de Participació i Mecenatge d’Althaia per a la contrucció del nou Hospital d’Oncologia i Hematologia de la Fundació.

Màquina d’impressió digital Versafire CP

Abril,2018


La darrera incorporació és la màquina d’impressió digital Versafire CP de Ricoh que amb la seva espectacular qualitat arriba a un nivell molt alt en eficiència, fiabilitat i rendibilitat. Consta d’una innovadora tecnologia làser, imprimeix imatges molt nítides i d’alta resolució. Està dissenyada per a grans formats de paper i produeix materials publicitaris de primera categoria.

La Versafire CP de Ricoh permet una alta velocitat de treball i una precisa qualitat d’impressió.

Obtenció del Registre Sanitari

Febrer,2018

El Registre Sanitari és una eina per créixer en el mercat, ens permet oferir els nostres serveis a empreses dins del sector alimentari que requereixen d’aquest registre per comercialitzar els seus productes.

L’obtenció d’aquest registre certifica que, els materials que fabriquem destinats a estar en contacte amb productes alimentaris garanteixen el seu ús i consum exigit pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Sanitat del Govern Espanyol.

Aquest dóna certesa al consumidor sobre la qualitat i innocuïtat dels productes garantint-ne el seu consum.

Noves incorporacions Graphispag 2017

Març,2017

Difoprint ha incorporat recentment a Graphispag la troqueladora automàtica i fendidora MY 800-E i la laminadora SW-560, maquinària que complementa el servei integral d’impressió, oferint més rapidesa i millor control de qualitat dels acabats.

Troqueladora automàtica i fendidora MY 800-EMaquinària d’alta tecnologia que ens permet optimitzar el procés de producció per la seva precisió i ràpida velocitat de troquelatge.
Adequada per treballar amb fulles i cartró. Pot troquelar i fendir caixes de paper, paper ondulat i paper de marques registrades per empreses d’envasos.
La seva alta tecnologia permet realitzar un procés automàtic de troquelat  des del subministre de les fulles fins la sortida.

Laminadora automàtica SW-560

La laminadora SW-560 es caracteritza pel seu modern disseny, estructura compacta, ràpida velocitat de laminació, arribant a 60 metres per minut. La màquina realitza en un sol pas el subministrament, la superposició, el laminat, el tall i l’entrega.