Noves incorporacions Graphispag 2017

març,2017

Difoprint ha incorporat recentment a Graphispag la troqueladora automàtica i fendidora MY 800-E i la laminadora SW-560, maquinària que complementa el servei integral d’impressió, oferint més rapidesa i millor control de qualitat dels acabats.

Troqueladora automàtica i fendidora MY 800-EMaquinària d’alta tecnologia que ens permet optimitzar el procés de producció per la seva precisió i ràpida velocitat de troquelatge.
Adequada per treballar amb fulles i cartró. Pot troquelar i fendir caixes de paper, paper ondulat i paper de marques registrades per empreses d’envasos.
La seva alta tecnologia permet realitzar un procés automàtic de troquelat  des del subministre de les fulles fins la sortida.

Laminadora automàtica SW-560

La laminadora SW-560 es caracteritza pel seu modern disseny, estructura compacta, ràpida velocitat de laminació, arribant a 60 metres per minut. La màquina realitza en un sol pas el subministrament, la superposició, el laminat, el tall i l’entrega.


Novetats: Guillotina Polar 115 MOHR

novembre,2016

Les guillotines Polar són líders mundials de mercat en quan es tracte d’invertir en seguretat i automatització dels processos de treball.

La Polar 115 MOHR és la guillotina ràpida més venuda per formats de fins 65 x 92cm. Té un elevat rendiment, fàcil ús, amb pantalla tàctil i teclat integrat, disseny robust i compacte. Porta elevador de pila, vibradora automàtica i sistemes de càrrega i descàrrega.

Incorporació de la guillotina Polar115 MOHR que complementa les altres dues guillotines Polar de diferent format i que ens permet agilitzar el procés de producció i acabat amb molta qualitat.